Onze werkwijze
voor partners

Bij Maandag® IT weten we hoe belangrijk het is om voor u een betrouwbare partner te zijn. Daarom is ons personeel ervaren en weten zij hoe ze u het beste kunnen helpen. Doordat u aan een enkel contactpersoon gekoppeld wordt, weten zij precies om wie en over wat het gaat. Wij geven veel om de kwaliteit van onze relaties en opdrachten, daarom worden deze kritisch geanalyseerd. Door deze analyse weten wij zeker dat wij uw medewerkers de beste en meest uitdagende opdrachten kunnen bieden.
Naast de analyse werken wij enkel met eindklanten. Deze werkwijze bevordert de kwaliteit, de communicatie en biedt ons de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op het hele proces. Dit is goed voor zowel de klant en onze partners. De eindklanten verwachten op hun beurt ook weer uitstekende kwaliteit. Vanwege dit feit zijn wij op zoek naar partners die aan de hand van deze voorwaarden kunnen leveren.

Naast betrouwbaarheid en kwaliteit zorgen we bij Maandag® IT ook voor een persoonlijke en doelgerichte aanpak. U wordt uitgenodigd om een bezoek te brengen aan ons kantoor, zodat u echt kennis kunt maken met het bedrijf. Dit is tevens een perfect moment om eventuele vragen te stellen. Deze aanpak komt ook terug bij de ondersteuning die uw medewerkers krijgen ter voorbereiding van het intakegesprek. Zo houden wij een pre-intake met een andere uitvoerder die op eenzelfde of vergelijkbare opdracht zit bij de desbetreffende opdrachtgever. Dit zorgt ervoor dat uw medewerker weet wat voor vragen er gesteld kunnen worden, waardoor hij sterker in zijn schoenen staat. Na dit gesprek en een akkoord met de opdrachtgever zorgen wij ervoor dat tijdens de uitvoering van de opdracht wij uw medewerker waar nodig coachen en ondersteunen. Mochten er problemen voordoen, dan zorgen wij dat deze snel worden opgelost!

Om dit gehele proces te ondersteunen geven wij u en uw medewerkers de mogelijkheid om gebruik te maken van ons handige portaal. Hiermee houdt u gemakkelijk overzicht over de status van opdracht-inschrijvingen. Daarnaast geeft het portaal u ook aanbevelingen voor opdrachten aan de hand van de gegevens die u als partner voor uw medewerkers heeft aangeleverd. Naast het overzicht over opdrachten en inschrijvingen is het portaal tevens een plek waar de contracten en bijbehorende documenten tussen uw medewerkers en eindklanten bewaard worden. Doordat het portaal is gecreëerd aan de hand van de recente wetswijzigingen voldoet het aan de eisen die de wet vraagt.

Wij vinden het belangrijk om met andere organisaties samen te werken. En het lijkt ons leuk om met u een partnerschap aan te gaan! Het enige wat u hoeft te doen is contact opnemen met ons. Dit kan door in te schrijven in het portaal, een bericht achter te laten of te bellen naar +31 (0)10 840 9999.

Als intermediar in de IT branche houden wij alle veranderingen en het nieuws in deze branche nauwlettend in de gaten. Wij zorgen dan ook dat ons netwerk hier van op de hoogte gehouden wordt. Maak hier gebruik van en volg ons op LinkedIn.

    Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan Maandag® IT om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.