Waarom kiezen onze klanten
voor Maandag® IT?

Maandag® IT is ontstaan vanuit een gedachtegoed dat het beter kon. Maandag® zag wat voor een nadelig effect “massa” detachering met zich teweeg bracht. Niet alleen de kwaliteit van opdrachten, maar ook de mate van de beste match tussen kandidaat en opdracht(gever) ging hier hard door achteruit. Om kwaliteit te garanderen naar alle partijen toe werd Maandag® IT opgericht. Om deze visie werkelijkheid te maken gaat Maandag® IT niet met alle partijen in zee. Bij het werven van opdrachten wordt er kritisch naar de opdracht zelf én de opdrachtgever gekeken. Door hoge eisen te stellen kunnen wij u als leverancier de kwaliteit leveren waar Maandag® IT om bekend staat.
Maandag® IT werkt niet met tussenhandel. Dit zorgt ervoor dat uw werknemer een grotere kans heeft op een mogelijke opdracht. Om de inhuurketen zo kort mogelijk te houden werken we ook op die manier aan de kandidaat zijde. We staan daarom alleen open voor partners met eigen werknemers. Zo ontstaat er een samenwerking die van toegevoegde waarde is voor ons allebei.
Wij helpen uw kandidaten met de voorbereiding op het intakegesprek, waardoor wij u ontzorgen. Daarnaast verhoogt dit de kans van slagen voor de kandidaat aanzienlijk. Wij ondersteunen u niet alleen met het klaarstomen van uw werknemers, maar houden u ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche zoals bij de Wet DBA en WBP. Aan de hand van de wijzigingen in deze wetten worden u en uw medewerkers op de hoogte gesteld en zo hierop voorbereid.

Wij weten als intermediair dat overzicht erg belangrijk is. Om u een completer beeld te geven van uw nieuwe, lopende en afgelopen opdrachten hebben wij een portaal ontwikkelt. Hier kunt u zien hoe de sollicitatieprocessen tussen uw werknemers en opdrachtgevers lopen. Tevens worden relevante documenten hier bewaard. Dit portaal is ontwikkeld aan de hand van de recente en komende wetswijzigingen, zodat uw werknemers de persoonlijke gegevens makkelijk kunnen beheren.

Wilt u ook werken met een vooruitstrevende organisatie die zich elke dag volledig inzet voor haar klanten, partners en freelancers? En genieten van de vele voordelen die Maandag® IT biedt? Neem dan contact met ons op via het formulier beneden of bel naar +31 (0)10 8409999.

    Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan Maandag® IT om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.