Voor
partners

Om onze eindklanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werken we bij Maandag® IT graag samen met andere organisaties.  Eerdere partnerschappen hebben al laten zien dat samenwerkingen een grote meerwaarde hebben voor alle partijen. Wilt u ook een meerwaarde creëren voor uw organisatie en bent u geïnteresseerd in het detacheren van uw eigen IT specialisten? Wij beschikken over de leukste en meest uitdagende opdrachten! Kijk hieronder snel verder voor openstaande opdrachten, hoe u uw kandidaten kunt inschrijven en voor meer informatie over onze werkwijze.
Wij vinden het belangrijk om met andere organisaties samen te werken. En het lijkt ons leuk om met u een partnerschap aan te gaan! Het enige wat u hoeft te doen is contact opnemen met ons. Dit kan door in te schrijven in het portaal, een vraag via formulier hieronder te sturen of te bellen naar +31 (0)10 840 9999.

Als intermediair houden wij alle veranderingen en het nieuws in de IT branche nauwlettend in de gaten. Wij zorgen dan ook dat ons netwerk hier van op de hoogte gehouden wordt. Maak hier ook gebruik van en volg ons op LinkedIn.

    Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan Maandag® IT om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.