Onze werkwijze
voor opdrachtgevers

Als aanbieder van opdrachten is het fijn om te weten hoe Maandag® IT te werk gaat met de verwerking van de opdrachten. Ons netwerk bestaat uit de meest uiteenlopende specialisten en valt er voor elke fase in het Software Development Life Cycle een specialist te vinden. Wij zijn een landelijk opererende IT-intermediair met een extern netwerk van meer dan 7.000 freelance HBO en WO IT-specialisten. Wij zijn onafhankelijk want we hebben geen vaste IT-medewerkers in dienst die gedetacheerd moeten worden.

Om een goede voorselectie te kunnen maken zal de vraag achter de vraag achterhaald moeten worden. In veel gevallen is een profielomschrijving  niet voldoende. Daarom gaat de verantwoordelijke recruiter of accountmanager (telefonisch) in gesprek met de inhurende manager. Wanneer dit duidelijk is begint de zoektocht voor de recruiters. De aanvraag wordt uitgezet in ons netwerk van duizenden freelancers en honderden gespecialiseerde leveranciers. Daarnaast gebruiken de recruiters hun eigen netwerk.

Nadat er voldoende kandidaten geworven zijn, wordt er een selectie gemaakt en gaan de kandidaten de tweede fase in. In deze fase bepalen we welke kandidaten voorgesteld worden. Alle voorgestelde kandidaten zijn geïnterviewd door de accountmanager en/of de recruiter. We zijn natuurlijk benieuwd naar wat de kandidaat kan, maar ook wie hij/zij is. In de aanbieding zal naast het cv ook overige belangrijke details omschreven zijn. Denk hierbij aan de beschikbaarheid, het uurtarief en eventuele belangrijke wensen van de kandidaat.

Bij de intakegesprekken zijn we graag (indien mogelijk) aanwezig. Dit ter begeleiding van de kandidaat, het monitoren van het proces en het verbeteren van de toekomstige selectie voor (soortgelijke) aanvragen. Bij een positief besluit kan Maandag® IT de contractafhandeling op zich nemen. De overeenkomsten die we bij Maandag® IT gebruiken, voldoen aan de laatste wet en regelgeving. Als erkend Bovib lid (Brancheorganisatie voor intermediairs & brokers) kan Maandag® IT tijdig inspelen op toekomstige wetswijzigingen. Zo kan een IT-specialist zorgeloos ingehuurd worden.

De toegevoegde waarde van onze dienstverlening heeft zich meerdere keren bewezen. Dit heeft geleid tot mooie referenties gegeven door gewaardeerde kandidaten en opdrachtgevers. Deze referenties kunt u terugvinden op Ratecard.
Heb je capaciteit te kort of ben je op zoek naar externe expertise en wil je weten wat Maandag® IT voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Daarnaast kunt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws door ons te volgen op LinkedIn. Je kan ons ook bereiken op 010 899 0108.

    Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan Maandag® IT om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.