Op zoek naar
een IT-specialist?

Ben je op zoek naar een IT-specialist of heb je extra capaciteit nodig bij jouw IT-opdracht? Zoek dan niet verder! Maandag® IT streeft ernaar om de allerbeste match te vinden voor jouw project en organisatie. Door gebruik te maken van een groot extern netwerk weten wij vrijwel altijd een IT-specialist te vinden die aan jouw kwalificaties voldoet.

Maandag® IT is een van de beste intermediairs op gebied van IT.  De afgelopen 10 jaar zijn we voornamelijk gericht op de Software Development Life Cycle (SDLC) fasen, modellen, processen en methodieken. Wij kunnen meerdere IT-specialisten leveren doordat wij onafhankelijk zijn en een groot netwerk van IT-freelancers en partners hebben.

Onze focus ligt zowel op mkb’s als corporate organisaties in diverse sectoren. Ons team zorgt ervoor dat je binnen 48 uur de beste match hebt voor jouw IT opdracht. Bij ons kun je het volgende verwachten:

  • snelheid
  • kwaliteit
  • maatwerk
  • groot netwerk

Lees hier meer informatie over onze werkwijze. Ben je zelf op zoek naar een IT-specialist en heb je interesse in wat wij te bieden hebben? Onze collega’s zijn klaar om jou van dienst te zijn.

Wil je meer weten over Maandag® IT of ons IT netwerk? Laat je gegevens achter en we neemt contact met je op. Of bel ons direct op 010 899 0108.

    Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan Maandag® IT om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.