Test
Automatiseerder

Heeft test automation voor jou geen geheimen? Kan jij de bekendere test software en tools wel dromen? Dan is Maandag® IT op zoek naar jou. Wij zoeken test automation engineers voor toonaangevende opdrachtgevers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken en de test automation voor grote bedrijven verzorgen? Schrijf je dan in bij Maandag® IT.
Maandag® IT is uitgeroepen tot beste zzp bemiddelaar in de categorie IT detachering. Maandag® IT is er niet alleen voor de opdrachtgever, maar ook voor de zzp’er. Daarom krijg je bij Maandag® IT een vast contactpersoon bij wie je terecht kunt voor vragen over een IT opdrachten, maar ook voor hulp of advies. Bijvoorbeeld als je een nieuwe curriculum vitae wilt opstellen. Jouw contactpersoon helpt graag waar nodig. Het maakt de communicatie een stuk persoonlijker en directer.

Maandag® IT werkt alleen met IT zzp’ers. Wij bieden een marktconform uurtarief en onze opdrachtgevers zijn toonaangevende instanties en bedrijven die om kwaliteit geven. Een greep uit onze klanten zijn Rabobank, Provincie Gelderland en USG People. Maandag® IT plaatst test automation engineers rechtstreeks bij de eindklant. Bij Maandag® IT is er geen langdurige detachering trajecten langs meerdere partijen die lang duren. Wij zoeken IT zzp’ers die hun sporen hebben verdiend en kiezen voor IT detachering om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Op zoek naar nieuwe IT opdrachten op freelance basis? Schrijf je dan in bij Maandag® IT. Wij hebben regelmatig IT opdrachten voor test automation experts bij toonaangevende opdrachtgevers. Je komt te werken met de nieuwste technieken. Voor vragen kun je ook bellen naar 010 840 9999.

    Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan Maandag® IT om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.