Systeem
Beheerder

In de hedendaagse wereld waar IT infrastructuur niet meer weg te denken is wordt de systeembeheerder gezien als dé man/vrouw om de computersystemen binnen een organisatie draaiende te houden. De beheerder is onder andere verantwoordelijk voor het maken van back-ups, het installeren en updaten van softwarepakketten, het wijzigen/toevoegen/verwijderen van gebruikersinformatie en de beveiliging van het computernetwerk.

Een systeembeheerder is voornamelijk werkzaam bij bedrijven met enige omvang. Naast deze bedrijven kom je ook systeembeheerders tegen bij overheidsinstellingen, non-profitorganisaties, scholen en universiteiten. Collega’s van systeembeheerders zijn bijvoorbeeld Support Engineers, programmeurs en CIO’s.

Maandag® IT zoekt regelmatig naar goede systeembeheerders voor freelance klussen bij toonaangevende grote opdrachtgevers. Wil jij werken met de nieuwste technieken? Schrijf je dan in bij Maandag® IT en blijf op de hoogte van nieuwe IT vacatures. Bellen naar Maandag® IT kan natuurlijk ook via 010 840 9999.

    Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan Maandag® IT om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.