Software
Engineer

Jij weet exact hoe je functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid hand in hand kan laten gaan met techniek. Jij houdt de eisen en wensen van de eindgebruikers in gedachten zonder de technische kant van de software te vergeten. Oftewel: jij bent  een software engineer. Ben jij op zoek naar IT freelance opdrachten? Schrijf je dan in bij Maandag® IT en wij nemen contact op zodra er een IT opdracht beschikbaar komt die past bij jouw kennis en ervaring. Wij plaatsen onze IT zzp’ers rechtstreeks bij de eindklant, zonder inmenging van derde partijen. Hierdoor houden we keten kort en overzichtelijk.

Werk jij graag met de nieuwste technieken? Dan ben je bij Maandag® IT aan het juiste adres. Als software engineer kom je in de unieke gelegenheid om met de laatste technieken aan de slag te gaan. Het maakt freelance werken via Maandag® IT net dat beetje specialer voor vakmensen met passie. Je komt te werken bij toonaangevende opdrachtgevers als Rabobank en USG People.

Maandag® IT heeft geen mensen in vaste dienst, wij werken alleen met zzp’ers. Denk je eraan om een carrière switch te maken en als freelance software engineer aan de slag te gaan? Dan kan je natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag met al je vraagstukken en bij het begin van je zzp onderneming. Dat geldt ook na je inschrijving als software engineer. Of je nou vragen hebt over de administratie of hulp nodig hebt bij het opstellen van een nieuw curriculum vitae. Bij Maandag® IT krijgt je een vast contactpersoon die jou helpt waar nodig. Het zijn één van de redenen waarom Maandag® IT is uitgeroepen tot zzp bemiddelaar van het jaar in de categorie IT detachering.

Ben jij een zzp’er en software engineer en wil jij werken bij toonaangevende opdrachtgevers tegen een marktconform uurtarief? Schrijf je dan vandaag nog in bij Maandag® IT. Zodra er een IT opdracht beschikbaar komt die bij jou past, word je hiervan op de hoogte gebracht. Natuurlijk kan je ook alvast de overige openstaande IT opdrachten bekijken om een idee te krijgen van het aanbod van Maandag® IT.  Bellen naar Maandag® IT kan natuurlijk ook via 010 840 9999.

    Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan Maandag® IT om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.