Sitecore
Developer

Sitecore is een zogenaamd content managementsysteem (CMS) die is gebaseerd op een .NET-technologie. Met Sitecore zijn diverse integraties op het gebied van contextmarketing mogelijk. In de loop der jaren is Sitecore uitgegroeid tot een experience platform. Dit promoot de optimale ontwikkeling van webcontentbeheer, e-commerse oplossingen en web-optimalisatie door middel van A/B-testen en Path Analysing.
Sitecore is gemakkelijk in gebruik door het ingebouwde Platform. Hiermee bouw je vanaf niets volledige pagina’s op. Samen met de content editor kan je, met vooraf ingevoerde componenten, snel en eenvoudig nieuwe content toevoegen. Daarnaast is de content onafhankelijk van de webpagina’s door een duidelijke scheiding russen front- en back-end.

Sitecore zorgt voor een aantal slimme functies waarmee je de effectiviteit van de content en zo de website kunt verbeteren:

  • Engagement value: Hiermee wordt de waarde van de bezoeker gemeten. Er wordt dus niet alleen gekeken naar het aantal bezoekers, maar ook naar eventuele aankopen of contact verzoeken.
  • A/B testing: Welke pagina of mailing geeft het beste resultaat. Na het klikken van een link krijgen 2 doelgroepen(A/B) beiden een andere pagina te zien, waarna getest wordt welke van de pagina het meest gunstige resultaat levert.
  • Path Analyzer: De route-analyse van de bezoeker. Hiermee volg je exact de route die de bezoeker doorloopt op de website. Tevens kan je hiermee zien hoe het gedrag is van nieuwe bezoekers ten opzichte van terugkerende bezoekers en dus duidelijk zien welke “Paths” het winstgevend zijn.
Een Sitecore Developer ontwikkelt nieuwe functionaliteiten en houdt zich bezig met het implementeren van het CMS op de juiste manier. Door middel van goede communicatie met Front end developers zorgt een Sitecore Developer voor het goed managen van alle content om zo de beste websites en applicaties te bouwen.
Bent u op zoek naar een Sitecore Developer of zelf een Developer die graag werkt met de nieuwste technieken in Sitecore? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of schrijf je hiernaast in als kandidaat! Bellen kan natuurlijk ook via 010 899 0108.

    Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan Maandag® IT om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.