Servicedesk
Medewerker

Jij bent als Servicedesk medewerker een echte problem solver op het gebied van IT vraagstukken. Jij vindt én geeft oplossingen voor technische vraagstukken. Behalve een brede kennis van IT beschik jij ook over veel mensenkennis. Jij weet als Servicedesk medewerker als geen ander hoe je klanten en users te woord moet staan.

Los jij deze technische vraagstukken van klanten en users op een duidelijke en klantvriendelijke manier op? Schrijf je dan in bij Maandag® IT en blijf op de hoogte van nieuwe uitdagende opdrachten die veel ontwikkelmogelijkheden bieden!

Maandag® IT is uitgeroepen tot beste IT detacheerder van 2015 door de Staffing Awards. Dit komt door de effectieve manier van persoonlijk ondersteunen, actief verbinden en de heldere manier van communiceren. Je krijgt een contactpersoon toegewezen bij wie je altijd terecht kunt met vraagstukken waarmee je worstelt of waar je terecht kunt voor advies. Maandag® IT heeft door deze manier van werken een enorm groot netwerk van uitdagende opdrachtgevers opgebouwd, die vertrouwen op de kwaliteit die Maandag® IT levert.

Door het grote klantenbestand van Maandag® IT krijg je te maken met opdrachtgevers die uitblinken in de markt, openstaande bedrijfsculturen hebben en ruimte bieden voor persoonlijke groei. Je krijgt bij de opdrachtgevers veel verantwoordelijkheid. Jij moet klanten en users op een klantvriendelijke manier te woord staan en met een duidelijke oplossing komen voor vraagstukken. Al met al ben jij hét visitekaartje voor het bedrijf.

Jouw manier van communiceren en hoe jij vraagstukken oplost zijn alles bepalend voor de ervaring van klanten en users. Door jouw positieve manier van handelen vormen klanten en users een positieve mening over het bedrijf van de opdrachtgever.

Door je in te schrijven Bij Maandag® IT blijf je op de hoogte van nieuwe uitdagingen voor Servicedesk functies. Niet alleen krijg je te maken met toonaangevende opdrachtgevers die erg goed op je cv staan, je krijgt ook te maken met een marktconform uurtarief. Schrijf je dan hier in. Bellen naar Maandag® IT kan natuurlijk ook via 010 840 9999.

    Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan Maandag® IT om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.