React
Developer

React is de meest populaire front-end JavaScript-library op het gebied van webontwikkeling. Het wordt gebruikt door zowel grote, gevestigde bedrijven evenals door nieuwe startups. React brengt veel voordelen met zich mee, waardoor het een betere keuze is dan andere frameworks.
React is een JavaScript-library die is gemaakt voor het bouwen van snelle en interactieve gebruikersinterfaces voor web- en mobiele applicaties. Het is een open-source, front-end library die verantwoordelijk is hoe de applicatie er aan de voorkant uitziet.
Met React kan je eenvoudig dynamische applicaties creëren. Het vereist minder codering en biedt meer functionaliteit in tegenstelling tot bijvoorbeeld JavaScript waar codering vaak snel complex wordt.

React maakt gebruik van Virtual DOM, waardoor webapplicaties sneller worden gemaakt. Virtual DOM vergelijkt de vorige status van de componenten en werkt alleen de items in de Real DOM die zijn gewijzigd bij, in plaats van alle componenten opnieuw bij te werken, zoals conventionele webapplicaties doen. Deze componenten hebben hun logica en controles en ze kunnen in de hele applicatie worden hergebruikt, wat op zijn beurt de ontwikkelingstijd van de applicatie drastisch verkort.

React kan worden gebruikt voor de ontwikkeling van zowel web- als mobiele apps. React Native, afgeleid van React zelf, is een Framework dat enorm populair is en wordt gebruikt voor het maken van prachtige mobiele applicaties. React kan dus in werkelijkheid worden gebruikt voor het maken van zowel web- als mobiele applicaties.

Een React Developer ontwerpt en implementeert functies voor websites en applicaties met React.js. Ze staan ​​bekend als front-end-ontwikkelaars, een subgroep van ontwikkelaars die alles beheren wat gebruikers in hun webbrowsers of applicaties zien. Met andere woorden, ze zijn verantwoordelijk voor het uiterlijk van een website of applicatie om een ​​naadloze ervaring voor gebruikers te garanderen. De menuknoppen, online formulieren, de grafische pictogrammen en afbeeldingen, spraakherkenning (Siri en Cortana) zijn slechts enkele van de opwindende dingen die een React Developer kan doen.

React Developers gebruiken hun kennis in JavaScript, CSS, HTML en andere programmeertalen en integreren deze in het open-source library ReactJS. Over het algemeen werken ze samen met softwaretestspecialisten om de codes te testen voordat de webapplicatie of website live gaat. React Developers kunnen ook samenwerken met een team van ontwikkelaars, programmeurs, webontwerpers en projectmanagers om nauw samen te werken aan het softwareproject van een klant.

Bent u op zoek naar een React Developer of zelf een Developer die graag werkt met de nieuwste technieken in React? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of schrijf je hiernaast in als kandidaat! Bellen kan natuurlijk ook via 010 899 0108.

    Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan Maandag® IT om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.