PHP
Developer

Ben jij een PHP developer die op IT freelance basis opereert? Heb jij nog niet het netwerk om IT opdrachten te vinden? Of spendeer je liever je tijd aan programmeren dan aan klanten werven? Dan is Maandag® IT op zoek naar jou. Je wordt ingezet bij toonaangevende opdrachtgevers en ontvangt een marktconform uurtarief. Schrijf je in om op de hoogte te blijven van IT opdrachten voor PHP developer.

Jij kan een website verbeteren, maar ook software en automatiseringsprocessen. Jij kan lezen en schrijven met PHP en bent breed inzetbaar. Voor toonaangevende opdrachtgevers zijn wij regelmatig op zoek naar een freelance PHP Developer die van wanten weet. Doordat je komt te werken bij grote bedrijven als Rabobank of instanties als Provincie Gelderland kom je te werken met de nieuwste technieken.

Maandag® IT is uitgeroepen best IT detacheerder van 2015 door de Staffing Awards. Maandag® IT dus een bewezen partner en zoekt dan ook bewezen Delphi developers voor toonaangevende opdrachtgevers. Bij Maandag® IT krijg je een vast contactpersoon toegewezen die jou helpt tijdens het IT detachering traject, maar ook bij vragen, hulp of advies. Maandag® IT is er niet alleen voor de opdrachtgevers, maar ook voor de freelancers.

Wil jij een marktconform uurtarief, werken met de nieuwste technieken en aan de slag bij toonaangevende bedrijven? Schrijf je dan in bij Maandag® IT of bekijk alvast de openstaande ICT vacatures. Door je in te schrijven bij Maandag® IT krijg je bericht wanneer er een opening is voor een PHP Developer.

    Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan Maandag® IT om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.