OutSystems
Developer

Ben jij thuis in de alsmaar groeiende wereld van OutSystems? Weet jij alles van dit Low-Code platform voor Digital Transformation? Dan is Maandag® IT op zoek naar jou! Vanuit onze klantenkring is er regelmatig vraag naar OutSystems developers die op de hoogte blijven van de laatste technieken. Als jij enterprise web en mobile applicaties kunt ontwikkelen met het OutSystems platform, horen wij graag van je. Schrijf je meteen in bij Maandag® IT om op de hoogte te blijven van IT freelance opdrachten.
Maandag® IT is een IT detachering bemiddelingsbureau voor ervaren IT’ers en grote bedrijven. Bij Maandag® IT kom je als OutSystems developer te werken bij toonaangevende opdrachtgevers in verschillende branches. Onze klanten zijn op zoek naar kwaliteit. Werken met de nieuwste technieken zijn één van de vele voordelen die je bij Maandag® IT geniet.

Maandag® IT is door de Staffing Awards uitgeroepen tot zzp bemiddelaar van het jaar in de categorie IT detachering. Dat heeft natuurlijk alles te maken met onze dienstverlening. Wij hebben oog voor onze opdrachtgevers, maar ook voor onze IT zzp’ers. Daar gaan wij ver in. Bij Maandag® IT krijg je een vast contactpersoon bij wie je terecht kunt voor vragen, hulp of advies. Persoonlijke en professionele ontwikkeling staat bij Maandag® IT hoog in het vaandel. Wil jij als OutSystems developer doorgroeien door aan uitdagende IT opdrachten te werken? Dan ben je bij Maandag® IT aan het juiste adres.

Ben jij een ervaren OutSystems developer en ben je IT zzp’er? Dan is Maandag® IT op zoek naar jou. Wij hebben regelmatig IT opdrachten bij toonaangevende bedrijven waar je in de gelegenheid komt om met de nieuwste technieken te werken. Schrijf je meteen in bij Maandag® IT en blijf op de hoogte van de nieuwste IT opdrachten.

    Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan Maandag® IT om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.