Office 365
SharePoint Specialist

SharePoint is een Cloud-based service voor bedrijven van elke omvang. In plaats van een SharePoint-server op locatie te installeren en te implementeren, kan je je op elk moment abonneren op een Microsoft-365-abbonement of op de zelfstandige Online-service. Hiermee kan je handig websites maken zodat documenten en informatie makkelijk te delen zijn met collega’s en klanten.
Microsoft Office is een product dat bijna in elk huishouden gebruikt wordt. Voor bedrijven biedt Office echter veel meer dan tekstverwerking en spreadsheetbewerking. Hoewel deze programma’s ook in bedrijven veel gebruikt worden is Office uitgegroeid tot een uitgebreide reeks intelligente tools waarmee organisaties productiever en efficiënter kunnen zijn.
Diensten zoals Outlook kunnen een krachtig en professioneel platform bieden waarmee bedrijven naamsbekendheid kunnen opbouwen en hun diensten op de markt kunnen brengen. De uitgebreide agendafuncties van Outlook kunnen organisaties helpen om beter samen te werken en hun tijd te beheren.

Met Office 365 zijn alle apps en services verbonden, waardoor teamwerk wordt vergemakkelijkt. Werknemers besparen tijd en ze kunnen beter samenwerken via tools zoals online vergaderingen met ’teams’ en het delen van bestanden.
De implementatie van cloudopslag en mobiele apps in Office 365 stelt organisaties ook in staat om waar en wanneer dan ook te werken met veilige toegang tot inhoud, gesprekken, taken en planningen. Om gegevens goed te beveiligen heeft Office 365 perfecte beveiligingsmaatregelen, proactieve gegevensbewaking en privacybescherming.

Een Office 365 SharePoint Specialist is de tussenpersoon die de kloof overbrugt tussen deskundige kennis van het SharePoint-platform en het managen van de applicaties. SharePoint specialisten helpen bij het meeste uit SharePoint te halen. Dit doen ze door te laten zien hoe de mogelijkheden van het platform gebruikt kunnen worden om eventuele problemen op te lossen en het bedrijf efficiënt te laten draaien. Een SharePoint Specialist is verantwoordelijk voor het technisch advies geven ter ondersteuning voor SharePoint en Office 365.
Bent u op zoek naar een Office 365 SharePoint Specialist of zelf een SharePoint Specialist die graag werkt met de nieuwste technieken in Office 365? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of schrijf je hiernaast in als kandidaat! Bellen kan natuurlijk ook via 010 899 0108.

    Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan Maandag® IT om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.