.NET
Developer

Als .NET developer kan jij lezen en schrijven met het .NET framework. Jij ontwikkelt en schrijft software die op meerdere platformen te gebruiken zijn zonder herschreven te hoeven worden. Bedrijven zijn altijd op zoek naar goede .NET developers om bedrijfssoftware te schrijven die breed inzetbaar zijn. Ben jij toevallig ook op zoek naar een .NET developer? Lees dan verder over de functie en hoe Maandag® IT een beste match voor jou kan vinden!

Kan jij aan klanten uitleggen wat ASP.NET, C++ of C# is? Kan jij .NET applicaties ontwikkelen, implementeren en testen? Kan jij technische specificaties vertalen in .NET-programmatuur? Dan is er bij Maandag® IT op regelmatige basis freelance werk bij toonaangevende opdrachtgevers als Rabobank of USG People. Doordat je bij toonaangevende bedrijven komt te werken, zal je werken met de nieuwste technieken en technologieën.

Maandag® IT heeft meerdere awards en nominatie gekregen over de jaren. Wij zijn een bewezen partner op zoek naar  .NET talenten voor toonaangevende opdrachtgevers. Bij Maandag® IT krijg je een vast contactpersoon toegewezen die jou helpt tijdens het IT-detachering traject, maar ook bij vragen, hulp of advies. Maandag® IT is er niet alleen voor de opdrachtgevers, maar ook voor de freelancers.
Maandag® IT zoekt goede .NET developers voor freelance klussen bij toonaangevende opdrachtgevers. Wil jij werken met de nieuwste technieken? Schrijf je dan in bij Maandag® IT en blijf op de hoogte van nieuwe IT-vacatures.

Wij hebben meerdere .NET developers in ons netwerk. Deze .NET specialisten zijn hoogopgeleid en zijn landelijk actief. Wil jij meer weten over de mogelijkheden van het inhuur van zulke specialist? Wij geven je graag vrijblijvend gratis advies en helpen om de beste match tussen jouw organisatie en .NET specialist te realiseren. Neem contact met ons door te bellen op 010 899 0108 of laat een berichtje hieronder.

    Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan Maandag® IT om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.