Linux
Developer

Als Linux developer kan jij lezen en schrijven met verschillende Linux distributies zoals Red Hat en Ubuntu. Jij ontwikkelt en schrijft software die op meerdere Unix-platformen te gebruiken zijn zonder herschreven te hoeven worden. Bedrijven zijn altijd op zoek naar goede Linux developers om software te schrijven die breed inzetbaar is. Maandag® IT werkt voor toonaangevende opdrachtgevers en heeft regelmatig werk voor een ervaren Linux developer. Werk jij als zzp’er? Schrijf je dan in bij Maandag® IT en blijf op de hoogte van nieuwe uitdagende IT vacatures voor Linux developer.

Kan jij aan klanten uitleggen wat GNU, POSIX of Perl is? Kan jij in verschillende Linux distributies ontwikkelen, implementeren en testen? Kan jij technische specificaties vertalen in Linux-programmatuur? Dan is er bij Maandag® IT op regelmatige basis freelance werk bij toonaangevende opdrachtgevers zoals de Rabobank en Van Lanschot. Doordat je bij toonaangevende bedrijven komt te werken, zal je werken met de nieuwste technieken en technologieën.

Maandag® IT is sinds 2007 actief in de IT sector. Maandag® IT is een bewezen partner. In de loop van de jaren hebben wij meerdere nominaties en awards ontvangen. Zo waren wij uitgeroepen best IT-detacheerder van 2015 door de Staffing Awards. Maandag® IT is er niet alleen voor de opdrachtgevers, maar ook voor de IT-freelancers.
Maandag® IT werkt met freelance IT-specialisten. Wij zijn altijd op zoek naar goede Linux developers voor klussen bij diverse opdrachtgevers. Ben jij een Linux developer op zoek naar je volgende uitdaging? Schrijf je dan in bij Maandag® IT en blijf op de hoogte van nieuwste IT vacatures.

    Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan Maandag® IT om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.