Javascript
Developer

JavaScript is een veelgebruikte computertaal om webpagina’s interactief te maken en webapplicaties te ontwikkelen. Middels HTML wordt de code overgebracht in de webbrowser en uitgevoerd. De taal wordt veelal geassocieerd met Java. Dit is ontstaan uit de gemeenschappelijke afkomst van de programmeertaal C. Men verwart de computertalen vaak met elkaar vanwege de naamgeving. Daar houdt de gelijkenis ook op, want JavaScript heeft meer gemeen inhoudelijk met functionele programmeertalen en niet zoals Java met objectgeoriënteerde programmeertalen.

Als JavaScript developer beheers je één van de belangrijkste computertalen. Met JavaScript kun jij het gedrag van web pagina’s programmeren en webapplicaties maken. Je snapt de verbinding met HTML en AJAX toepassingen. Voor toonaangevende opdrachtgevers zijn wij regelmatig op zoek naar een JavaScript developer die van wanten weet. Onze opdrachtgevers gaan voor resultaten en jij ook.

Bij Maandag® IT krijg je een vaste contactpersoon toegewezen die je altijd kunt bereiken als je vragen hebt over IT freelance opdrachten, maar ook als je advies nodig hebt over het zzp-schap of hulp bij het aanpassen van je LinkedIn-profiel. Jouw contactpersoon helpt waar nodig. Niet voor niets is Maandag® IT uitgeroepen tot beste IT detacheerder van 2015 door de Staffing Awards. Maandag® IT streeft er naar om opdrachtgevers als zzp’ers bij elkaar te brengen zonder compromis. Maandag® IT werkt alleen met IT zzp’ers en freelancers. Er is geen sprake van vast personeel die als eerste worden geplaatst bij IT opdrachten.

Wil jij een marktconform uurtarief, werken met de nieuwste technieken en aan de slag bij toonaangevende bedrijven? Schrijf je dan nu in bij Maandag® IT of bekijk alvast de openstaande IT opdrachten. Door je in onze database in te schrijven, blijf je op de hoogte van de nieuwste IT freelance opdrachten. Bellen naar Maandag® IT kan natuurlijk ook via 010 840 9999.

    Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan Maandag® IT om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.