Java
Developer

Ben jij thuis in de wondere wereld van Java? Weet jij alles van JEE en Spring Framework? Dan is Maandag® IT op zoek naar jou. Vanuit onze klantenkring is er regelmatig vraag naar Java developers die van wanten weten. Als jij informatievoorzieningen en gestroomlijnde processen kunt vertalen in Java-oplossingen, horen wij graag van je. Schrijf je in bij Maandag® IT om op de hoogte te blijven van IT freelance opdrachten.

Maandag® IT is een IT detachering bemiddelingsbureau voor ervaren IT’ers en grote bedrijven. Bij Maandag® IT kom je als Java developer te werken bij toonaangevende opdrachtgevers als Rabobank, Provincie Gelderland, USG People en meer. Onze klanten zijn op zoek naar kwaliteit.

Maandag® IT is door de Staffing Awards uitgeroepen tot zzp bemiddelaar van het jaar in de categorie IT detachering. Dat heeft natuurlijk alles te maken met onze dienstverlening. Wij hebben oog voor onze opdrachtgevers, maar ook voor onze IT zzp’ers. Daar gaan wij ver in. Bij Maandag® IT krijg je een vast contactpersoon bij wie je terecht kunt voor vragen, hulp of advies. Persoonlijke en professionele ontwikkeling staat bij Maandag® IT hoog in het vaandel. Wil jij als Java developer doorgroeien door aan uitdagende IT opdrachten te werken? Dan ben je bij Maandag® IT aan het juiste adres.

Ben jij een ervaren Java developer en ben je IT zzp’er? Dan is Maandag® IT op zoek naar jou. Wij  hebben regelmatig IT opdrachten bij toonaangevende bedrijven waar je in de gelegenheid komt om met de nieuwste technieken te werken. Schrijf je nu in bij Maandag® IT en blijf op de hoogte van nieuwe uitdagingen. Bellen naar Maandag® IT kan natuurlijk ook via 010 840 9999.

    Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan Maandag® IT om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.