IT
Manager

Maandag® IT zoekt regelmatig een IT manager om in te zetten bij één van onze klanten. Ben jij een ervaren IT manager en zzp’er? Schrijf je dan nu in bij de beste IT detacheringsbedrijf van Nederland.

Bij Maandag® IT worden IT zzp’ers rechtstreeks ingezet bij de eindklant. Je komt te werken met de nieuwste technieken en met andere vakmensen. Een gezonde dosis passie voor het vak is dan ook een vereiste. Plezier maken en daarmee resultaten behalen is het streven van Maandag® IT. Wij hebben regelmatig behoefte aan een IT manager om een project van één van onze opdrachtgevers in goede banen te leiden.

Een goede IT manager heeft managementvaardigheden, maar kan waar nodig ook de handen uit de mouw steken. Bij Maandag® IT kom je te werken bij toonaangevende opdrachtgevers. Een greep uit onze klanten zijn Rabobank, USG People, Provincie Gelderland en Politie Amsterdam-Amstelland. Bij Maandag® IT word je rechtstreeks bij de eindklant geposteerd. Er komen geen andere partijen aan te pas. Maandag® IT werkt uitsluitend met IT zzp’ers en heeft geen IT’ers in vaste dienst.

Bij Maandag® IT krijg je een vast contactpersoon bij wie je terecht kunt met al je vraagstukken. Zowel tijdens het detachering traject als erna. Het zijn één van de redenen waarom Maandag® IT is uitgeroepen tot zzp bemiddelaar van het jaar in de categorie IT detachering. Ben jij een IT manager en zoek je IT freelance opdrachten? Schrijf je dan nu in en blijf op de hoogte van nieuwe uitdagende IT opdrachten bij toonaangevende werkgevers.

    Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan Maandag® IT om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.