Informatie
Analist

Ben jij een informatie analist en zei je requirements die nodig zijn om een IT proces goed te laten verlopen? Ben jij communicatief sterk en kan jij Maandag® IT goed representeren bij toonaangevende opdrachtgevers? Dan zijn wij op zoek naar jou. Maandag® IT is een IT detachering bemiddelingsbureau voor ervaren en bewezen zzp’ers en opdrachtgevers. Schrijf je in om op de hoogte te blijven van nieuwe uitdagingen voor een informatie analist.

Als informatie analist weet jij informatie dusdanig te analyseren dat bedrijven ermee uit de voeten kunnen. Je komt te werken bij toonaangevende opdrachtgevers die kwaliteit als het hoog in het vaandel hebben. Werken met de nieuwe technieken is dan ook eerder regel dan uitzondering. Onze zzp’ers vinden dat vaak nog het fijnste van werken via Maandag® IT. Je haalt er niet alleen betere resultaten door, maar je put er ook voldoening uit.

Requirements, systeemvereisten en informatiebehoeften hebben voor jou als informatie analist geen geheimen. Voor Maandag® IT heeft de IT detachering geen geheimen. Wij plaatsen zzp’ers rechtstreeks bij de eindklant, zonder inmenging van andere partijen zonder meerwaarde. Maandag® IT is door de Staffing Awards uitgeroepen tot beste IT detacheerder van 2015. Bij Maandag® IT krijgt iedere zzp’er een contactpersoon. Je kunt bij jouw vaste contactpersoon terecht voor vragen over een opdracht, maar ook voor hulp of advies. Persoonlijke ontwikkeling staat bij Maandag® IT hoog in het vaandel en wij helpen graag waar het kan.

Als jij informatie analist bent die op zoek is naar uitdagende freelance opdrachten, dan zal je je bij Maandag® IT thuis voelen. Bij Maandag® IT krijg je een marktconform uurtarief en kom je te werken bij toonaangevende opdrachtgevers en met de nieuwste technieken. Schrijf je in om geen kansen mis te lopen.

    Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan Maandag® IT om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.