Dynamics
Architect

Microsoft Dynamics 365 is een cloudbased software platform die CRM- en ERP-mogelijkheden samenvoegt in applicaties die perfect samenwerken en de organisatie effectief verbinden. Van marketing en verkoop tot operations, financiën en klantrelaties. Microsoft Dynamics 365 zorgt ervoor dat iedereen toegang heeft tot alle gegevens die in realtime worden verzameld. Hierdoor kunnen betere relaties worden opgebouwd en kunnen er sneller beslissingen worden gemaakt.

Dynamics 365 is een cloudbased softwareplatform, dat ERP(Enterprice Resource Planning)-, CRM(Customer Relation Management)- en HCM(Human Capital Management)-producten combineert met Power BI-rapportagefuncties in één gestroomlijnd pakket. Met ERP- en CRM-mogelijkheden opgesplitst in verschillende apps, is Dynamics 365 zo ontworpen dat gebruikers kunnen beginnen met wat ze nodig hebben en in hun eigen tempo kunnen groeien door nieuwe apps en functionaliteiten toe te voegen wanneer ze die nodig hebben.

Microsoft Dynamics 365 is gebaseerd op Azure, de cloud computing dienst van Microsoft, die wordt gehost in datacenters over de hele wereld. Het wordt geleverd als een Software as a Service-platform(SaaS), wat betekent dat het toegankelijk is via een webbrowser in plaats van geïnstalleerd op individuele computers. Dit betekent niet alleen dat updates worden beheerd door Microsoft en automatisch worden toegepast, maar ook dat Dynamics 365 overal toegankelijk is met een internetverbinding.

Microsoft Dynamics 365 zet volledig in op de cloud en de voordelen die deze biedt. Het werken op een cloudbased architectuur helpt niet alleen bij het realtime volgen van wijzigingen in gegevens, maar het is ook een uitstekende manier om meer controle en standaardisatie in het systeem te brengen, aangezien alle invoer en uitvoer op dezelfde plaats worden opgeslagen.

Een Microsoft Dynamics 365 Architect draagt ​​de eindverantwoordelijkheid voor het voldoen aan de eisen van de klant en het afronden van het project. Een Dynamics 365 Architect is tevens verantwoordelijk voor alle aspecten van de levering en schakelt tussen klantgerichte functionele workshops, het beheren van ontwikkelingsteams en werkt samen met project en programma-managers om effectief te communiceren over de voortgang inclusief eventuele risico’s of problemen. Daarbij stelt een Dynamics 365 Architect, door effectief te multitasken, prioriteiten aan meerdere opdrachten waardoor er zorgvuldig beslissingen worden genomen.

Bent u op zoek naar een Dynamics Architect of zelf een Dynamics Architect die graag werkt met de nieuwste technieken in Microsoft Dynamics 365? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of schrijf je hiernaast in als kandidaat! Bellen kan natuurlijk ook via 010 899 0108.

    Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan Maandag® IT om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.