Delphi
Developer

Delphi is de software-ontwikkelomgeving voor de objectgeoriënteerde programmeertaal Pascal. Als Delphi developer kan jij lezen en schrijven in de programmeertaal van Embarcadero Delphi. Jij ontwikkelt en schrijft software die op meerdere platformen (desktop, mobile en web) te gebruiken zijn zonder herschreven te hoeven worden. Bedrijven zijn altijd op zoek naar goede Delphi developers om bedrijfssoftware te schrijven die breed inzetbaar is.

Delphi is een volwassen taal waarmee je van alles kan, ook in de cloud. Skype is bijvoorbeeld ook in Delphi geschreven. Met Delphi kan je connecties maken met allerlei databases en je kunt er zelfs 3D games in schrijven. Delphi is platformonafhankelijk en daarom kan je een programma maken, dat je naar verschillende platformen kunt compileren. Met Delphi XE3 kun je ultra rijke en snelle Windows en Mac toepassingen ontwikkelen. Het is snel en je kunt gemakkelijk debuggen. Tegenhangers van Delphi zitten in de C hoek, bv C#.

Vaak is het verwacht van een Delphi developer dat hij/zij ervaring met ontwikkelen in de volgende talen heeft: Delphi/Pascal/C#/Visual Basic.

Vaak is een Delphi developer verantwoordelijk voor de volgende:

  • Ontwikkelen en onderhouden van Delphi applicaties.
  • Bieden van technische support op Delphi applicaties.
  • Ondersteuning bij het testen van software.
Maandag® IT werkt voor toonaangevende opdrachtgevers en heeft regelmatig werk voor een ervaren Delphi developer. Werk jij als zzp’er? Schrijf je dan nu in bij Maandag® IT en blijf op de hoogte van de nieuwste IT-vacatures voor Delphi developers.

Bij Maandag® IT geven we jou graag een vrijblijvend advies over de gewenste IT-profielen. Wij zijn al sinds 2007 bezig als een IT-intermediair en wij hebben meerdere awards en nominaties over de jaren ontvangen. Heb je vragen over Android developer of ben jij op zoek naar zulke freelance specialist? Neem dan contact met ons op 010 899 0108 of laat een berichtje hieronder.

    Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan Maandag® IT om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.