Azure Solution
Architect

Microsoft Azure Platform is een Cloud platform van Microsoft waarmee vele internetdiensten kunnen worden aangeboden. Dit kan handig via het internet of binnen de vertrouwde omgeving van het eigen bedrijf. Azure biedt oplossingen met bewezen combinaties van services en producten voor al uw zakelijke problemen.
Azure is een platform dat uit meer dan 200 producten en cloudservices bestaat. Deze zijn ontworpen om nieuwe digitale oplossingen te creëren. Azure helpt u bij de ontwikkeling van vele toepassingen zodat u de uitdagingen van vandaag het hoofd kan bieden. Met bijvoorbeeld AI integratie kan Azure platform overschrijdende ervaringen creëren die zijn aangepast aan klant interacties. Samen met de migratie van de Cloud en de beveiliging van uw beheer bent u voorbereid op de toekomst.
Een Azure Solutions Architect heeft expertise in vele zaken zoals het configureren en uitrollen van workloads en het implementeren van verificatie. Ook de beveiliging van data samen met het ontwerpen van security oplossingen zijn onderdeel van de werkzaamheden van een Azure Solutions Architect. Daarbij zorgen ze voor zelf ontworpen en geconfigureerde infrastructuren zodat de data platform oplossingen voor de Azure en Cloud storage veilig kunnen worden opgeslagen.

Een Azure Solutions Architect is competent in zaken zoals, opslag, netwerk, en beveiliging. Deze competenties zijn belangrijk om, in een adviserende rol, het verbeteren en inrichten van het platform zo nauwkeurig uit te kunnen voeren.

Bent u op zoek naar een Azure Solution Architect met ervaring of zelf een Azure Solution Architect die graag werkt met de nieuwste technieken? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of schrijf je hiernaast in als kandidaat! Bellen kan natuurlijk ook via 010 899 0108.

    Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan Maandag® IT om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.