Applicatie
Beheerder

Ben jij op zoek naar een IT-specialist die applicaties kan onderhouden en beheren? Voor een goede applicatiebeheerder die zowel technisch als functioneel is aangelegd, is er altijd vraag naar. Maandag® IT kent meerdere hoogopgeleide freelance applicatiebeheerders. Wij vinden graag de beste match voor jou.

Een applicatiebeheerder is iemand die verantwoordelijk is voor het functionele en/of technische beheer van een applicatie of informatiesysteem. Onder applicatiebeheer wordt verstaan het aanpassen van applicaties (over het algemeen bedrijfsmatige IT-systemen) naar aanleiding van veranderende functionele of technische eisen van gebruikers of voor het verhelpen van geconstateerde fouten. Het omvat in feite best practices, technieken en procedures die essentieel zijn voor de optimale werking, prestaties en efficiëntie van een specifieke applicatie voor de gebruikers en de (back-end) IT-infrastructuur.

De werkzaamheden van een applicatiebeheerder zien er over het algemeen vrij divers uit. Zo onderhoudt hij/zij en uitvoert controledienst aan applicaties, communiceert met gebruikers over functionaliteiten en prestaties, verhelpt eventuele problemen of knelpunten, bespreekt wijzigingsvoorstellen met leveranciers en gebruikers, implementeert nieuwe releases, houdt de administratie in de ConfiguratieBeheer DataBase bij, meet en analyseert beschikbare en gevraagde capaciteit, adviseert aan het management omtrent benodigde of gewenste aanpassingen, houdt bij en speelt in op technische ontwikkelingen, stelt gebruikershandleidingen samen, organiseert voorlichtingsbijeenkomsten en andere vormen van informatievoorziening.

Ben jij een freelance applicatiebeheerder met ervaring die graag werkt met de nieuwste technieken? Schrijf je dan in bij Maandag® IT en blijf op de hoogte van interessante uitdagingen.

Bij Maandag® IT geven we jou graag een vrijblijvend advies over de gewenste IT-profielen. Wij zijn al sinds 2007 bezig als een IT-intermediair en wij hebben meerdere awards en nominaties over de jaren ontvangen. Heb je vragen over Android developer of ben jij op zoek naar zulke freelance specialist? Neem dan contact met ons op 010 899 0108 of laat een berichtje hieronder.

    Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan Maandag® IT om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.