App
Ontwikkelaar

Weet jij alles van applicaties? Kan jij een app ontwikkelen waarbij je rekening houdt met de eindgebruiker en de technische kant? Misschien dat wij dan iets voor elkaar kunnen betekenen. Wij zijn Maandag® IT, een IT-intermediair die met freelance IT-specialisten werkt. Wij plaatsen de juiste IT’er bij de juiste opdrachtgever. Niets meer en niets minder. Wij weten feilloos de juiste matches te maken tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers en zzp’ers. Maandag® IT zoekt altijd goede App ontwikkelaars om onze klanten te voorzien van kwaliteit.

Taken van de app ontwikkelaar zijn het ontwikkelen en realiseren van software en IT-media producten. Hierbij denk aan applicaties voor het internet, websites, besturingsprogramma’s, toepassingsprogramma’s, netwerkprogramma’s, entertainmentsoftware en interactieve informatiedragers, cursusmateriaal en televisiebeelden. Er zij meerdere typen apps die tegenwoordig ontwikkeld zijn: iOS app, Android app, Windows app, Bedrijfsapp, Mobile app, Cloud app.

De werkzaamheden van de applicatieontwikkelaar worden in projectvorm uitgevoerd, je werkt dus met collega’s aan één project. Daarom moet je goed kunnen communiceren met je collega’s. In een project werk je vaak met strenge deadlines, dus werken onder tijdsdruk mag geen problemen opleveren. In een beroep als dit is planmatig werken belangrijk.

Ben jij een freelance App Ontwikkelaar met ervaring die graag werkt met de nieuwste technieken? Schrijf je dan in bij Maandag® IT en blijf op de hoogte van interessante uitdagingen.
Bij Maandag® IT geven we jou graag een vrijblijvend advies over de gewenste IT-profielen. Wij zijn al sinds 2007 bezig als een IT-intermediair en wij hebben meerdere awards en nominaties over de jaren ontvangen. Heb je vragen over Android developer of ben jij op zoek naar zulke freelance specialist? Neem dan contact met ons op 010 899 0108 of laat een berichtje hieronder.

    Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan Maandag® IT om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.