Welke IT-specialisten hebben we in ons netwerk?

Maandag® IT is gespecialiseerd in het volledige Software Development Life Cycle Model (SDLC). Dat betekent dat we totale ontzorging bieden voor alle fases van dit model: planning ontwerp, implementatie, testfase, onderhoud, projectmanagement en meer. We hebben een diverse aanbod aan mogelijkheden. Heb je altijd al als test automatiseerder willen werken bij een toonaangevende opdrachtgever? Of wil jij als front-end developer nieuwe applicaties opzetten? Waar je krachten ook liggen, Maandag® IT zorgt er voor dat jij op de juiste plek zit.

Heb je capaciteit tekort of ben je op zoek naar externe IT-expertise? Zie hieronder een impressie van de mogelijkheden die je hebt bij Maandag® IT.

Ben jij op zoek naar een van deze specialisten? Wij geven je graag advies en helpen eventueel met het vinden en inhuren van deze profielen. Neem contact met ons door te bellen op 010 899 0108 of laat een berichtje hieronder.

Ben je op zoek naar een freelance opdracht voor een van de bovengenoemde functies? Bekijk dan alle beschikbare IT-opdrachten.

    Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan Maandag® IT om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.