Gratis en vrijblijvend advies
voor jouw IT-projecten

Herken jij jouw organisatie in een van deze omschrijvingen?

 • Mijn organisatie heeft al maanden een IT vacature openstaan, deze is lastig in te vullen op vast dienstverband.
 • Mijn organisatie is in een transitiefase waarbij wij IT-specialisten nodig hebben.
 • Wij weten niet welke profielen wij nodig hebben voor onze transitie.
 • Wij hebben een IT-opdracht waarvoor ik geen voltijdbaan kan bieden.
 • Wij willen onze IT-opdrachten graag uitbesteden.
 • Wij zijn op zoek naar volledige ontzorging voor het vinden van een interim IT-specialist.
 • Wij hebben een IT vraagstuk waarvoor geen expertise in de organisatie aanwezig is.

Maandag® IT geeft jou graag, gratis en op maat advies waarmee jouw organisatie verder kan. Stapsgewijs gaan wij samen met jou kijken naar jouw vraagstuk of probleem waarna wij ons inzetten om de juiste IT-specialist(en) te vinden. Wij werken met klanten op verschillende “Capability Maturity” niveaus. Zo kunnen we samen kijken waar de uitdagingen liggen en welke oplossingen beschikbaar zijn.

Mocht je interesse hebben in het inhuren van IT-specialisten dan geven wij vrijblijvend advies over alles wat daarbij komt kijken, zoals wet en regelgeving, contractmanagement, inhuurkosten, etc. Zo kun jij na dit vrijblijvende gesprek verstandig een keuze maken of een inhuur constructie past binnen jouw organisatie.

telefoon icoon

TELEFONISCH CONTACT

dossier icoon

INFORMATIE DELEN

advies schrijven icoon

ADVIES SCHRIJVEN

meeting icoon

ADVIES BESPREKEN

handshake icoon

SAMENWERKING

Om goed advies te geven hebben wij jouw input nodig. Daarom vragen wij jou om een aantal gegevens in het contactformulier te zetten. Daarna gaan onze consultants aan de slag met hun voorbereidingen. Binnen één werkdag kun jij een telefoontje van ons verwachten. Nadat we alle nodige informatie hebben, gaan we aan de slag met het voorbereiden van ons advies. Daarna komt een van onze consultants bij jou op kantoor voor een uitgebreid gesprek. Mocht je het liever telefonisch doen dan is dat ook mogelijk!

In het vervolg, is het aan jou voor welke constructie je kiest en wat je met ons advies gaat doen. Wil jij weten wat voor mogelijkheden er zijn? Vraag dan een gratis advies aan!

Vul graag een aantal gegevens in en een van onze specialisten neemt contact met jou op om te kijken welke oplossingen er zijn voor jouw organisatie.

  Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan Maandag® IT om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

  Netwerk van 7.000+ IT'ers

  In ons netwerk hebben wij meer dan 7.000 hoogopgeleide freelance IT-specialisten met verschillende expertises binnen de “Software Development Life cycle”.

  Technische kennis

  Onze medewerkers hebben de technische kennis om de beste IT-kandidaten te vinden. Wij zijn bekend met de technieken en kijken altijd verder dan een CV.

  Advies op maat

  Doorzetten zit in ons DNA. Voor onze klanten zoeken wij altijd de beste oplossing voor elke uitdaging. Wij geven advies waarmee jij én jouw bedrijf echt verder kan.

  Maandag® IT is een onafhankelijke intermediair die al sinds 2007 actief is in de IT markt. Wij helpen grote dynamische partijen uit verschillende branches de beste IT-specialisten voor hun projecten te vinden. Denk aan opdrachten bij de eindklanten zoals grote financiële instellingen, maar ook veelbelovende (fintech) startups, energiebedrijven, IT-organisaties en meer. Deze opdrachten worden ingevuld met behulp van het uitgebreide netwerk van freelance IT-specialisten en toegewijde partners. Dit netwerk groeit iedere dag en hieruit komen dagelijks uitdagende IT-opdrachten en IT-specialisten van hoge kwaliteit voort.