Daarom kies je
voor Maandag® IT

Ben je als inhurende manager op zoek naar een betrouwbare partner voor de flexibele schil van jouw afdeling? Sinds 2007, heeft Maandag® IT al meer dan 100 opdrachtgevers geholpen bij het vinden van de juiste (interim) IT-specialist(en). Als onafhankelijke IT-intermediair streven wij ernaar om de beste match tussen vraag en aanbod op het gebied van IT-professionals te maken.

Maandag® IT werkt onafhankelijk, dit wil zeggen dat wij geen eigen IT-specialisten in loondienst hebben voor mogelijke opdrachten. Doordat wij geen IT-specialisten in loondienst hebben kunnen wij belangeloos de beste match maken door ons netwerk van freelancers en partners aan te wenden. Dit in tegenstelling tot andere detacheerders die afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van eigen personeel.

Maandag® IT stelt kandidaten alleen voor bij eindklanten. Kandidaten zijn freelancers of werknemers van een gespecialiseerde partners die direct in contact staan met Maandag® IT. Hierdoor zal er nooit meer dan één tussenschakel zijn wat zorgt voor een optimale communicatie, gunstige tarieven en kandidaten die écht passen. Zo kan Maandag® IT echt van toegevoegde waarde zijn voor opdrachtgevers en kandidaten.

Met een netwerk van duizenden freelancers en honderden gespecialiseerde partners kunnen wij binnen enkele werkdagen intake waardige kandidaten voorstellen. Maandag® IT streeft ernaar om zo snel mogelijk kandidaten te introduceren zonder daarbij de persoonlijke match tussen kandidaat en opdrachtgever uit het oog te verliezen.

Maandag® IT richt zich voornamelijk op het Software Development Life Cycle traject die bestaat uit: planning ontwerp, implementatie, testfase, onderhoud, projectmanagement en meer. In deze cyclus kan er een IT specialist geregeld worden voor alle fases van planning tot de uiteindelijke inzet van een IT-systeem.

De toegevoegde waarde van onze dienstverlening heeft zich meerdere keren bewezen. Dit blijkt uit de referenties op Ratecard die gegeven zijn door gewaardeerde kandidaten en opdrachtgevers. 
Heb je een capaciteitstekort? Of heb je behoefte aan vakmanschap voor jouw project? Laat ons dan de perfecte match voor jou zoeken. Neem snel contact met ons op door te bellen naar 010 899 0108 of stuur ons een bericht. Je kunt ons ook volgen op LinkedIn.

    Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan Maandag® IT om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.