Maandag® bemiddelt High-end IT-professionals
Word partner als freelancer

Maandag® IT is gegroeid tot een landelijk opererende IT-intermediair van freelance IT-specialisten dat bestaat uit architectuur, development, analyse, testing, (project)management en consultancy. . 

Met een jong en dynamisch team en een netwerk van meer dan 7.000 actieve IT specialisten, weten we de beste IT-professionals met de juiste opdrachtgevers te verbinden. 

Benieuwd welke opdrachten we jou kunnen aanbieden?

Schrijf je dan eenvoudig in. Binnen 2 werkdagen neemt Maandag® IT contact met je op.

✔ Recruiters met kennis van IT

✔ Een groot aanbod van opdrachtgevers actief in EV Charging, Fintech en binnen de moderne Insurance en energy sector

✔ Maandag® IT bemiddelt alleen bij eindklanten

Bij Maandag® IT geven we veel om persoonlijke aandacht, daarom word je als specialist ook gekoppeld aan een vast contactpersoon. Onze recruiters zorgen ervoor dat je wensen duidelijk naar voren komen en de vraag achter de vraag achterhaald wordt. Als het duidelijk is wat jij precies kunt en wat je wensen zijn in termen van opdrachten gaan onze recruiters aan de slag en zorgen voor de perfecte opdracht voor jou.

De voordelen van Maandag® IT

Zodra dit in werking is gezet, kan je meteen gebruik maken van de vele voordelen die Maandag® IT je biedt. Zo krijg je begeleiding tijdens het gehele traject. Denk hierbij aan een pre-intake bij voorkeur met een soortgelijke kandidaat die al bij deze opdrachtgever zit. Ook bereiden we je optimaal voor en gaan we samen voor een maximaal resultaat. En mocht je vragen hebben over de opdracht of andere zaken, dan kan je zelfs buiten kantooruren bij ons terecht!

Voor freelancers werkwijze