Onze werkwijze
voor freelancers

Als freelancer ben je op zoek naar de beste opdrachten die precies bij je skills passen. Maandag® IT heeft een werkwijze ontwikkelt waardoor opdrachten en specialisten perfect aan elkaar gekoppeld worden. Naast de koppeling van een specialist en de opdracht is het de bemiddeling wat Maandag® IT onderscheidt. De combinatie van deze werkwijze en de uitstekende bemiddeling heeft ervoor gezorgd dat Maandag® IT meerdere awards en nominaties op haar naam heeft staan en elk jaar steeds weer groeiende is.

Bij Maandag® IT geven we veel om persoonlijke aandacht, daarom word je als specialist ook gekoppeld aan een vast contactpersoon. Onze recruiters zorgen ervoor dat je wensen duidelijk naar voren komen en de vraag achter de vraag achterhaald wordt. Als het duidelijk is wat jij precies kunt en wat je wensen zijn in termen van opdrachten gaan onze recruiters aan de slag en zorgen voor de perfecte opdracht voor jou. Zodra dit in werking is gezet, kan je meteen gebruik maken van de vele voordelen die Maandag® IT je biedt. Zo krijg je begeleiding tijdens het gehele traject. Denk hierbij aan een pre-intake bij voorkeur met een soortgelijke kandidaat die al bij deze opdrachtgever zit. Ook bereiden we je optimaal voor en gaan we samen voor een maximaal resultaat. En mocht je vragen hebben over de opdracht of andere zaken, dan kan je zelfs buiten kantooruren bij ons terecht!

Als je als freelancer ingeschreven bent, kan je gebruik gaan maken van ons handige portal waarin je overzicht kan houden over verschillende opdracht-inschrijvingen en de status hiervan. Daarnaast geeft de portal je ook aanbevelingen voor opdrachten aan de hand van maximaal drie functies die jij als specialist hebt ingevuld. Hierdoor kan je snel en overzichtelijk zien of er nog andere opdrachten zijn die aan de door jou ingevulde criteria relevant zijn. Download onze instructieset voor het gebruik van de portal.

Als ingeschreven freelancer of nadat je aangemeld bent voor een opdracht gaat de selectieprocedure van start. Je zal getoetst worden aan de hand van de voorwaarden van de klant, zodat het duidelijk is dat de opdracht echt bij jou past. Zodra dit allemaal doorlopen is, zal je een motivatiebrief schrijven en je cv daarbij sturen. Een van de diensten die Maandag® IT biedt is dat je ondersteuning krijgt met het schrijven van de motivatie en bij het verbeteren of schrijven van je cv. Dit verhoogt de kans van acceptatie voor de opdracht aanzienlijk. Uiteindelijk zal er een intake plaatsvinden met de opdrachtgever. Hieruit zal de beslissing komen of jij aan de opdracht mag beginnen. Nadat er een positieve terugkoppeling is geweest, stellen wij het contract naar je op. Wij gebruiken de goedgekeurde Modelovereenkomst van de Bovib. Zodra jij die ondertekend hebt, kan de opdracht beginnen.

Maandag® IT biedt je volledige service en staat ook voor je klaar na het tekenen van het contract. Zijn er bijvoorbeeld complicaties tijdens de uitvoering van de opdracht? Aarzel dan niet en neem contact op met je vaste contactpersoon bij Maandag® IT. Deze staat altijd voor je klaar om samen elke uitdaging (grondig) aan te pakken. Daarnaast helpen we je om je profiel zo professioneel mogelijk te maken. Dit geldt voor je cv, je LinkedIn profiel en je gegevens in onze portal. Zo kom je na de afloop van een opdracht zo snel mogelijk weer aan een nieuwe uitdaging!

Om bovenstaande informatie in een persoonlijk perspectief te zetten kan je op Ratecard kijken naar ervaringen van specialisten die eerder met ons samengewerkt hebben. Uit deze verhalen kun je zien wat de voordelen van Maandag® IT voor hen betekend hebben.

Ben je geïnteresseerd of direct op zoek naar een opdracht? Schrijf je dan direct in via portaalDaarnaast kan je op de hoogte blijven van al het nieuws in de branche en over Maandag® IT door ons te volgen op LinkedIn. Mocht je andere vragen hebben, stuur ze dan graag door.

    Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan Maandag® IT om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.