Klanten en partners
kiezen voor Maandag® IT

Met een netwerk van duizenden freelancers en honderden gespecialiseerde partners kunnen wij binnen enkele werkdagen intake waardige kandidaten voorstellen. Maandag® IT streeft ernaar om zo snel mogelijk kandidaten te introduceren zonder daarbij de persoonlijke match tussen kandidaat en opdrachtgever uit het oog te verliezen.
De toegevoegde waarde van onze dienstverlening heeft zich meerdere keren bewezen. Dit blijkt uit de referenties op ratecard die gegeven zijn door gewaardeerde kandidaten en opdrachtgevers. Daarnaast is Maandag® IT in de loop der jaren genomineerd voor meerdere awards en hebben we er zelfs een aantal gewonnen.

Maandag® IT is gespecialiseerd in het volledige Software Development Life Cycle Model (SDLC). Dat betekend dat Maandag® IT totale ontzorging biedt voor alle fases van dit model: planning ontwerp, implementatie, testfase, onderhoud, projectmanagement en meer.

Bij Maandag® IT geven we veel om persoonlijke aandacht, daarom word je als specialist ook gekoppeld aan een vast contactpersoon. Onze recruiters zorgen ervoor dat je wensen duidelijk naar voren komen en de vraag achter de vraag achterhaald wordt.

    Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan Maandag® IT om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.