We gaan verhuizen!

Het is al jaren een mooi en vertrouwd aanzicht als je aankomt bij het kantoor van Maandag® IT in Rotterdam, de Erasmusbrug. Met de overname door Maandag® is het tijd voor een nieuw hoofdstuk en daarom mogen we met gepaste trots mededelen dat we gaan verhuizen naar een minstens zo mooie plek in dezelfde stad!

Per 4 oktober zal het voltallige team verhuizen naar de Maandag® locatie aan de A16 in Rotterdam. Op deze locatie hebben we de ruimte voor de groei die het bedrijf doormaakt, bovendien zitten we dan op een nog toegankelijkere plek voor onze partners, waardoor we de kwaliteit waar we om bekend staan nog beter kunnen waarborgen.

De nieuwe adresgegevens zijn:
Lichtenauerlaan 80, 3062 ME Rotterdam

Wil je meer weten over onze nieuwe locatie of deze een keer bezoeken? Neem dan contact met ons op via 010 – 840 9999 of stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier!

    Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan Maandag® IT om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.