IT
Intermediair

Een IT Intermediair is verantwoordelijk voor acquisitie binnen de IT, dat wil zeggen dat zij zich bezighouden met het werven van potentiële opdrachtgevers en kandidaten. IT Intermediairs onderhandelen en sluiten arbeidsovereenkomsten met opdrachtgevers en kandidaten. Een Intermediair behandelt alle juridische en administratieve zaken met betrekking tot een arbeidsovereenkomst. Intermediairs zijn de tussenpersonen tussen opdrachtgevers en uitzendkrachten.

Een Intermediair in de IT is een bemiddelaar tussen werkgever en de IT freelancer. Intermediair vertaald simpelweg naar ‘in het midden’. De Intermediair bevindt zich dan ook tussen de twee partijen en zorgt voor de bemiddeling en het contact. Zijn er klachten of problemen? Dit kunt u met een gerust hart aan de Intermediair overlaten. Intermediairs verzorgen ook het relatiebeheer van opdrachtgevers en uitzendkrachten. Denk bijvoorbeeld aan loopbaanbegeleiding en functioneringsgesprekken.

IT Intermediairs kunnen werkgevers ten goede komen als een manier om goede zakelijke relaties te ontwikkelen en de vaardigheden van werknemers te delen en te verbeteren. Tegelijkertijd bieden ze medewerkers een waardevolle kans op loopbaanontwikkeling, met de kans om nieuwe contacten te leggen en ervaring op te doen in een andere setting. Intermediairs binnen de IT kunnen werknemers tijdelijk inzetten bij een ander onderdeel van de eigen organisatie, bij een andere werkgever binnen dezelfde groep of in sommige gevallen bij een geheel andere werkgever (zoals een opdrachtgever of zakenpartner).

Maandag® IT is een IT Intermediair die al jaren ervaring heeft op het gebied van IT-detachering. Maandag® IT gaat verder dan alleen een Intermediair. Maandag® IT biedt hulp voor elk aspect van jouw loopbaan, van CV tot sollicitatie tot jouw eerste werkdag bij de eindklant. Daarbij zorgt Maandag® IT voor de beste IT-specialisten op de IT markt. Deze specialisten zijn onmisbaar in het dagelijks bedrijfsleven door hun grote kennis op hun vakgebied. Maandag® IT zorgt ervoor dat deze specialisten terecht komen bij opdrachten die perfect bij hun aansluiten. Het proactief meedenken met de opdrachtgever en het dicht bij onze eindklanten staan zorgt ervoor dat zij écht weten wat de vraag achter de vraag is. Hierdoor zijn er vaak maar één of twee matches nodig. Dit biedt niet alleen Maandag® IT een voordeel maar ook de opdrachtgever, partners en freelancers. Zo hebben de opdrachtgevers en specialisten exact wat zij wensen en dat zorgt voor tevredenheid voor alle partijen.

    Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan Maandag® IT om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.